We use cookies to give you the best experience possible. By using this site you accept the use of cookies.   Ok

Innesäljare

Vill du vara med och skapa miljökloka och långsiktiga val för våra kunder som jobbar inom AudioVisuell-miljö och vårt andra affärsområde där vi levererar solskyddsprodukter genom återförsäljare?

 

Draper Europe har en av de finaste möjligheter man kan tänka sig. Vi håller på att växa genom att leverera hållbara och långsiktiga lösningar för att minska energiåtgång, genom att begränsa solinstrålning. Därutöver skapa förutsättningar för bra möten genom presentation med integrerad miljö.

Den största tillgången för att lyckas med detta uppdrag är kompetenta och motiverade medarbetare som alla bidrar till en hållbar framtid.’

 

Vill du vara med på resan mot ett hållbart samhälle? Sälj-teamet behöver stärkas ytterligare och därför söker Draper en innesäljare som ska arbeta mot våra befintliga och nya kunder inom våra två affärsområden.

Tjänstebeskrivning

Med telefon och dator som arbetsredskap kommer du jobba mot våra kunder inom båda affärsområden. Tjänsten som ordermottagare/innesäljare är administrativt och krävande med noggrannhet, tydlighet och snabbhet i processen.

Våra produkter innebär möjligheter till olika förslag anpassade efter kundens behov, där du blir den som guidar till rätt lösning.

 Kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med någon form av försäljning eller inom serviceyrken. Det är viktig att du trivs med att arbeta i grupp och att du är social och har lätt för att utrycka dig. Som person skall du vara entusiastisk ha ett glatt humör. Du drivs av att göra affärer, men är också glad om en kollega lyckas.

Är du en lagspelare? Vill du utvecklas inom försäljning? Tycker du om att själv kunna påverka utvecklingen av företagets riktning mot nya kundkontakter och vägledande försäljning på telefon och genom mail?

Är ditt svar JA så tveka inte att ta chansen att söka denna tjänst!

 

Ansökan skickas till :

tomas.andersson@drapereurope.se

Subscribe to Our Newsletter
Make sure to always receive the latest news from us!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn